Vikend horoskop: Device moraju da budu tajanstvene, a Vodolije su izložene kritici

Foto/Pixabay
94

Ovan
Krijete od sebe želje i potrebe. Negirate sve i skrivate se umesto da se otvorite i rizikujete.

Bik
Odlučni ste i tačno znate kojem cilju želite da se posvetite. Imate pomoć bliskog prijatelja koja vam puno znači.

Blizanci
Tražite potvrdu da je sve u redu, na poslu i u vezi. Ukoliko ste solo, dopašće vam se neko stabilniji i zreliji.

Rak
Razvitak događaja koji očekujete je moguć tokom vikenda. Pokušajte da zamislite neku bližu budućnost i prema tom cilju krenite.

Lav
Konačno dolazite do nekog plana koji se tiče sređivanja finansija. Danas se oslonite u potpunosti na instikte i intuiciju.

Devica
Najlakše je da slušate šta vam drugi govore o vama, bez da razmislite koliko je to realno. Sačuvajte ideje i naume za sebe.

Vaga
Morate dobro da povedete računa o zdravlju i vašoj energiji koja nije neiscrpna. Vodite preduge razgovore koje nemaju neku poentu.

Škorpija
Morate opet da prođete kroz istu stvar, što vas veoma nervira. Izdržite još malo i pazite na to gde se ulažete više, a gde fali vaš upliv.

Strelac
Ovaj dan bi trebalo da provedete u zadovoljenju svojih potreba i dostignuća. Dajte sebi slobodu i da se opustite.

Jarac
Preosetljivost ovog jutra vas čini malo zatvorenijim nego inače, a ljudi kao da osećaju to pa vas samo zapitkuju. Razbijte nervozu humorom i premostite ovaj težak dan.

Vodolija
Dok budete preispitivali svoje ili tuđe stavove pokušajte da spojite emocije i reči, jer ako se oslonite samo na logiku budite spremni da istrpite pridiku.

Ribe
Tajnoviti ste danas po pitanju mnogih stvari, ali najviše krijete emocije. Ukoliko vam je do priče sa nekim neka to bude neko zreliji i iskusan.

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More