Putnica zaspala tokom leta, pa ostala zaključana u avionu

Foto/Printscreen/You Tube
123

Kanađanka Tifani Adams tvrdi da je ostavljena sama u ugašenom i zaključanom avionu “Air Canade” nakon što je zaspala tokom leta na relaciji Kvebek – Toronto 9. juna.
Kako piše “The Independent”, Tifani je zaspala tokom leta. Kada se probudila shvatila je da je avion prazan i parkiran na pisti u Torontu, prenosi Klix.ba.

“Zaspala sam verovatno na pola leta. Probudila sam se oko ponoći, što je nekoliko sati nakon sletanja, smrznuta i u mraku na svom sedištu. Bilo je užasno i mislila sam da je samo loš san. Patim od anskioznosti i to je bilo strašno iskustvo za mene”, napisala je u obraćanju kompaniji.

Nazvala je prijatelja, ali se telefon ugasio nakon jednog minuta, jer je bila prazna baterija. Pokušala je da napuni bateriju, ali je shvatila da je struja u avionu isključena. Pronašla je baklju u kokpitu i put do glavnih vrata, ali kada ih je otvorila shvatila je da se nalazi na 15 metara visine od tla. Sela je na rub vrata i zapalila baklju kao poziv u pomoć.

“Ne znam koliko je vremena prošlo pre nego što  je muškarac koji je vozio kolica za prtljag prošao pored i ugledao me. Bio je u šoku. Pitao je kako su me ostavili u avionu. I ja se isto pitam”, rekla je.

Muškarac joj je pomogao da izađe i otpratio je do aerodroma gde su je dočekali predstavnici “Air Canade”. Sada ima problem sa noćnim morama i poteškoće sa spavanjem.

“Jedva zaspim, a ako zaspim budim se u strahu da sam zaključana u nekom mračnom prostoru”, napisala je Tifani.

Iz aviokompanije je potvrđeno da se istražuje ovaj incident, kao i da su u kontaktu sa putnicom.

Mnogi ovo rade u avionu, a stručnjaci upozoravaju da može biti opasno po zdravlje

Izvor Klix.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More