Neprepoznatljiv: Zvezda holivudske serije raščupan i prljav šeta ulicom (FOTO)

73

NJUJORK – Metju Peri (49) zvezda serije ”Prijatelji”, snimljen je u javnosti prvi put nakon dve godine.

Fotografi su ga uslikali u Njujorku, a njegova pojava mnoge je zabrinula.

Legendarni “Čendler” ulicom je šetao u prljavoj odeći, raščupan, tužnog lica, neisečenih noktiju i vidno mršaviji, piše Dejli Mejl.

Glumac je godinama unazad javno govorio o borbi protiv zavisnosti i depresiji, pa su oni koji su ga videli u ovom izdanju, zaključili da i dalje ima problema sa zdravljem.

Glumac je postao zavisnik alkohola i lekova još dok je snimao seriju ”Prijatelji”, a na rehabilitaciju je prvi put otišao još 1997. godine.

Pre šest godina otvoreno je pričao o svojim bitkama.

”Snimao sam ”Prijatelje” od svoje 24. do 34. godine, bio sam u centru pažnje medija i publike, bio sam svuda. Iz perspektive javnosti, činilo se kao da sam imao sve, ali bio sam tada jako usamljen jer sam već onda bio zavisnik alkohola”,rekao je.

Metju je 90-ih činio omiljenu šestorku u vrlo popularnoj seriji zajedno sa kolegama, između kojih su igrale i glumice Dženifer Aniston i Kurtni Koks.

Peri u filmu nije glumio od 2009. godine kad se pojavio u ”17 Again” sa Zakom Efronom, a među poslednjim serijama u kojima je igrao, mogli smo da ga vidimo u ”Mr. Sunshine”, ”Go On” i ”The Good Wife”, ali novijih uloga nije imao do 2017. godine.

Smiješnik na televiziji, koji je prošle godine proveo tri mjeseca u bolnici zbog puknutog crijeva, viđen je na odijeljenoj odjeći i imao je veliki trag na desnom obrazu.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More