Mitre, možda nisi majstor, ali si najveći car!

Foto:sr/wikipedia/org
440

BEOGRAD – Mnogo je onih koji su Aleksandru Mitroviću zamerili na promašenom penalu u duelu sa Crnom Gorom. Ne zbog same činjenice da je promašio, već zbog načina na koji je izveo penal.

Loš pokušaj „Panenke“ rezultirao je velikim promašajem, Srbija je kasnije strepela, ali se završilo trijumfom „Orlova“ čime je Mitar izbegao ulogu tragičara.

Posle utakmice je medijima dao zanimljive izjave, pokušao je da objasni odakle mu ideja da penal izvede na onaj način, a danas je novinar Aleksandar Stojanović otkrio detalje Mitrovog monologa iz svlačionice i reakcije jednog od saigrača.

„Šta ja glumim majstora… Nikad nisam ni bio majstor, umesto da je šutnem i zakucam u gol ja nešto pokušavam… To nikada nisam bio ja… !%3?*?!?“, prekoravao je sebe Mitrović, dok mu je jedan od saigrača dobacio „da je u potpuno u pravu“.

Mitrovićev nesrećni pokušaj „Panenke“ sada možemo da stavimo „ad akta“ uz nadu da će svaki sledeći put kada poželi da uradi nešto nepromišljeno imati na umu svoje reči posle duela sa Crnom Gorom.

Što se nas tiče, Mitru je sve oprošteno. Već je mnogo puta dokazao da je veliki car i da u reprezentaciji daje maksimum svojih mogućnosti što potvrđuje i učinak u 2018. godini tokom koje je postigao 11 golova u dresu sa državnim grbom.

 

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More