Spremate kofer za put? Evo kako se pakuje svaki horoskopski znak!

Foto/Pixabay
89

Ovan
Sve stvari stavi na gomilu na sred kreveta, ispod privuče kofer i samo sruši gomilu u isti. Nema on sad tu vremena da sređuje i pakuje po redu, uveliko kasni sa polaskom.

Bik
Par dana pred put kuka kako mora da se pakuje, pa onda krene da pakuje. Između tri stvari koje stavi u kofer pojede sendvič ili neki kolač. Onda sedne da odmori kada shvati da je vreme da krene.

Blizanci
Prvo je zaboravio da se spakuje, a u glavi samo odzvanja da ne sme da zaboravi dokumenta. Jedva je nekako nagurao sve, deset puta se vratio u stan, telefonirao između i zaboravio kuda je krenuo uopšte. Naravno, zaboravio je dokumenta, pa se vratio nazad sa aerodroma.

Rak
Spakovao bi sve pa čak i bakine recepte, sliku iz detinjstva, omiljenu šolju i jastuk na kom spava. Dok se pakuje ekspolodira jedno pet puta, sve treperi od njegove nervoze. Na kraju dolazi do toga da mu se na put ni ne ide.

Lav
Prvo da odspava malo i svari činjenicu da nešto mora da radi. Smišljeno vreba osobu koja bi to uradila umesto njega jer ga nestvarno mrzi da se angažuje. Na kraju uzima da pakuje stvari u kojima najbolje izgleda dok u toku svega zaboravi npr. donji veš i četkicu za zube.

Devica
Mesec dana unapred se pravi lista za pakovanje, pa podlista koja kaže gde se šta pakuje, pa podlista podliste u slučaju da ne stane sve. Onda lista za lekove, pa podlista kozmetike. Dok ne krene na put doživi jedan omanji nervni slom i dobije osip po telu.

Vaga
Koferi stoje otvoreni svuda po kući, okolo su stvari dok Vaga sedi na drugoj strani i gleda to jer ne može da se odluči šta da ponese. Onda kreću uklapanja garderobe i pokušaj racionalizacije koji propadaju za minut. Na kraju kasni jer nije mogla da odluči koji šampon i masku za kosu da ponese.

Škorpija
Opsesivno drži kontrolu nad celim procesom pakovanja, a u svemu tome nema ni reda niti se zna šta gde ide. Dok u glavi drži zamišljeni spisak samo iskaču dodatne stvari na koje je zaboravila i u stanju je zbog toga da otkaže put i ostane kod kuće.

Strelac
Jupiii idemo na puuut! Čekaj, gde su nam pare, gde su stvari? Nema veze, natrpaće šta stigne, uostalom sve je avantura, snaći će se već tamo gde ide. Jedini spisak koji pravi je spisak mesta na koja mora da ode, a dok ne krene na put ne spava i ne jede jer adrenalin probija plafon.

Jarac
Spisak stvari je tu, novac prebrojan nekoliko puta, osiguranje, ljudi koji idu sa njim postrojeni, preslišani i svi su počeli da se pakuju. Sve je spremno nekoliko sati pre polaska i ne postoji nijedan razlog da se nervira kada kontrolu održava savršeno.

Vodolija
Dok Vodolija shvati da je vreme za pakovanje već je minut do dvanaest. Onda upada u haos i prvo ubacuje knjige jer mora se nekako distancirati od potencijalnih razgovora sa ljudima. Pakuje se tablet, lap top, proveravaju se baterije, a za ostalo ga nije briga. Može pocepana majica i ove sezone da se nosi.

Ribe
Kad shvati da mora da se pakuje izađe napolje i popije piće, pa se vrati da odspava u nadi da je to neko drugi već uradio. Ako ipak mora da uradi neizbežno skuplja stvari nasumično i stavlja u kofer. Proverava lekove za spavanje i usput pronalazi neku davno zaboravljenu majicu. Naravno, kasni i to do te mere da lako može da propusti polazak.

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More