Četvoro državljana Švedske, među kojima i trudnica i deca, povređeni na auto-putu kod Niša

Youtube printscreen
170

Četvoro državljana Švedske, među kojima su dvoje dece uzrasta šest i četiri godine i trudnica stara 24 godine, povređeni su juče oko 14.30 časova u sudaru na deonici auto-puta od Niša ka Proseku, piše Blic.

Oni su se nalazili u automobilu marke BMW kojim je upravljao vozač star 38 godina, a koji se sudario sa “mercedesom” pančevačke registracije kojim je upravljao vozač iz Niša star 28 godina.

“Trudnica rođena 1995. godine zadobila je povrede grudnog koša. Dečaci stari šest i četiri godine imaju povredu trbuha, a muškarac povredu ruke”, saopšteno je iz Hitne pomoći u Nišu.

Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta svi povređeni su prevezeni u Klinički centar u Nišu i imaju lake povrede. Dvojica dečaka su ipak zadržana na opservaciji, da bi se proverilo da slučajno nemaju neku težu povredu.

O sudaru je obavešteno nadležno tužilaštvo a policija je obavila uviđaj.

Kako se nezvanično saznaje, do sudara je došlo prilikom prelaska iz jedne saobraćajne trake u drugu a propust u manevrisanju je verovatno načinio vozač iz Švedske, piše Blic.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More