Organizacija koja povezuje sve Srbe u Parizu

Foto: Fejsbuk stranica/Svi Srbi u Parizu
327

Grupa na Facebook-u „Svi Srbi u Parizu“ nastala je 2010. godine. Glavni cilj osnivanja grupe bio je da svi Srbi koji žive na francuskom tlu dobiju razne informacije, pomoć kao i da se ljudi međusobno povežu.

Facebook stranica nastala je kasnije pod istim imenom. Zajedno čine jednu veliku celinu. Grupa srdačno poziva sve Srbe koji žive i rade u Francuskoj da se pridruže radu i sajta i Fejsbuk stranice.

Grupa “Svi Srbi u Parizu” može se pohvaliti brojnim humanitarnim akcijama koje su organizovali i u kojima su učestvovali.

Srdačan pozdrav da srdačniji ne može da bude od strane ove grupe možete pogledati na njihovom sajtu a on glasi “Živela Srbija i Srbi ma gde se nalazili!!!”.

Više o njihovom radu možete pogledati na njihovoj Fejsbuk stranici i sajtu.

Pored važnih aktuelnih vesti o svakodnevnom životu u Francuskoj naći ćete i videa na razne teme, poseban odeljak posvećen ženama i naravno jednu od najomiljenijih ženskih zanimacija u slobodno vreme, puno lepih recepata.

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More