Beč: Na modnom događaju “Razmena odeće” osvežite svoj garderober

Foto/Unsplash/Becca McHaffie
88

Umesto da kupujete novu odeću, možete razmeniti odeću, obuću ili neki modni detalj i to na jedinstvenoj žurci u Bezirksmuseum u 15. bečkom okrugu.

Modni događaj tj. žurka „Razmena odeće“ održaće se u nedelju 14. jula 2019. godine u Bezirksmuseum Rudolfsheim-Fünfhaus, na adresi Rosinagasse 4 u 15. bečkom becirku, piše Dijaspora.tv.

Ovo je prilika da svojoj odeći, koju iz bilo kojih razloga više ne nosite, date joj drugu šansu da pronađu novog vlasnika. Ujedno svoj garderober možete „osvežiti“ sa novim modnim odevnim predmetima, i to u vidu besplatne zamene.

Na modnoj manifestaciji „Razmena odeće“ žurka (Kleidertausch-Party) biće dostupne sve vrste garderobe za muškarce i žene, od haljina, sukanja, bluza, košulja, pantalona, odela, džempera, ali i obuće i nakita.

Razmena garderobe ograničena je na 5 modnih komada po osobi, a odeća koja nije razmenjena ili je preostala biće donirana u dobrotvorne svrhe, prenosi Dijaspora.tv.

Za učešće u veganskom bifeu, koji je planiran, možete doneti voće, povrće, supe i mnoga druga veganska jela.

Učešće na modnom događaju Kleidertausch-Party je besplatno.

Registrovati se možete putem broja telefona 0664/249 54 17

Datum: 14. jul 2019. od 11:00 do 17:00 časova

Vreme: 11:00 – 17:00 časova

Adresa: Bezirksmuseum Rudolfsheim-Fünfhaus, Rosinagasse 4, 1150 Wien

Izvor Dijaspora.tv
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More