Noletova kućna žurka sa pola planete, ispunjavao muzičke želje od Aljaske do Australije

AP Photo/Andy Brownbill
314

Novak Đoković je posle nove pobede na Vimbldonu priredio kućnu žurku na kojoj je na sav glas pevao poznate hitove, ali i zaigrao, na oduševljenje hiljada ljudi širom sveta.

U društvu Miljana Amanovića, fizioterapeuta, uključio je prenos uživo iz stana koji koristi dok je u Londonu, a tamo su oni ispunjavali želje pratilaca na društvenim mrežama.

Nakon što je uživao uz čuvene zvuke Alabine, uz koje je Nole pevao i igrao, stigla je i jedna “narudžbina”. I to do od Dušana Borkovića, našeg automobiliste, koji je želeo da čuje “200 na sat” Ivana Gavrilovića.

Nakon što je uz “Gangnam stajl” igrao kao da je u samom spotu prve numere koja je prebacila milijardu pregleda na Jutjubu, Nole je pustio hit iz 90-ih godina prošlog veka, a onda zapevao. I, naravno, zaigrao, što možete videti u snimku koji je pred vama.

Podsetimo, Nole je đuskao i uz mnoge druge poznate melodije, nekoliko makednoskih, po jednu Valentinovu i Lepe Brene, a sve začinio na kraju rečima:

“Mislim da smo ovim pokrili celu planetu! Osim prijatelja sa Kariba”, rekao je nasmejani Novak, dodajući “Ovo je bio vrhunac dana. Bolje i od meča!”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More