Nevreme napravilo haos u Srbiji: U Novom Sadu grad veličine lešnika, Loznica bez struje (FOTO+VIDEO)

Foto/Pixabay
130

Novi Sad i Loznicu pogodilo je večeras nevreme praćeno vetrom, jakim pljuskovima i gradom, zbog kojeg je u Loznici u skoro celom gradu nestalo struje.

U Novom Sadu, kako prenose mediji, padao je grad veličine lešnika, a od jake kiše, što se vidi na fotografijama koje su Novosađani podelili na društvenim mrežama, može se sagledati da se od jačine kiše gotovo ništa ne vidi.

U tom gradu duva i jak vetar koji savija grane.

Jako nevreme praćeno olujnim vetrom i gradom pogodilo je oko 17.30 časova i Beočin.

Kako prenosi RTV, tom prilikom vetar je oborio drvo u ulici Stojana Vukosavljevića.

Grane su pokidale strujne kablove na banderi tako da je deo Beočin sela bez električne energije.

Jako nevreme, kako je već najavio RHMZ očekuje se u toku večeri u Bačkoj, Sremu, zapadnoj Srbiji, Šumadiji i Pomoravlju, gde je upaljen crveni meteoalarm, što znači da su najavljene vremenske prilike vrlo opasne i da mogu izazvati materijalnu štetu i biti opasne za ljude i životinje.

U Beogradu je na snazi narandžasti meteoalarm, dok je u okruženju crveni.

Beograd/Foto/Tanjug/Rade Prelić

Komandant Štaba za vandredne situacije gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić održao je vandrednu sednicu štaba na kojoj je naložio da se svi resursi stave u maksimalnu pripravnost.

Oblaci ludilo, ispod mosta nevera.Sto bi Blic rekao- Snazno nevreme zarobilo stotine hiljada rejvera ispod mosta. Novi Sad je paralisan. Bujica preti da zauzme Exit!

Gepostet von Dusan Miletic am Sonntag, 7. Juli 2019

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More