Užas na plaži: Staford ujeo dečaka dok se kupao

Pixabay
178

Na šibenskoj plaži se dogodio incident kada je petogodišnjeg dečaka pas ugrizao za ruku dok se kupao, a 40-godišnji vlasnik staforda uopšte pritom na to nije reagovao.

Incident se dogodio u uvali Duboka, ali srećnom nije završio tragično, već samo s povredama.

Petogodišnjeg dečaka je pas ugrizao za ruku dok se kupao, a 40-godišnji vlasnik staforda uopšte na to nije reagovao i uošte ga nije bilo briga da li je dečak dobro, preneli su hrvatski mediji.

”Dečak je tom prilikom zadobilo lakše telesne povrede, a vlasnik psa je novčano kažnjen na licu mesta zbog držanja životinja bez nadzora. O incidentu ćemo izvestiti veterinarsku inspekciju”, kazala je za portal ŠibenikIN porotparolka šibenske policije Marica Kosor.

Majka dečaka, Snežana Danilović ispričala da je 40-godišnjak, dok su se njena deca kupala, na plažu došao sa ženom i tri psa.

Pse su pustili u more bez povodca i brnjice i u jednom trenutku jedan od pasa, staford, krenuo prema njenom petogodišnjem sinu i ugrizao ga za ruku.

“Jedan deo zuba probio je sinu kožu, a sreća u nesreći bila je što je suprugov brat bio pored malog i uspeo ga je da odbrani od ponovnog napada psa. Vlasnik je na plažu doveo tri psa i svi su bili bez uzice. Jedan je mislim bio stafordski terijer, drugi doga argentino, a treći neki mali mešanac“, ispričala je majka.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More