Šta se dešava: Merkelova se ponovo tresla, treći napad drhtanja za mesec dana

AP Photo/Markus Schreiber
63

Nemačka kancelarka Angela Merkel viđena je danas kako se trese tokom susreta sa finskim premijerom Antijem Rineom, što je treći napad drhtanja tokom proteklih meseca dana, javio je Rojters.

Telo Merkelove se treslo dok je stajala sa Rineom tokom odavanja vojne počasti povodom njegovog dolaska.

Nemačkoj kancelarki nije bilo dobro ni 27. juna kada je stajala pored nemačkog predsednika Frank-Valtera Štajnmajera na ceremoniji postavljanja novog ministra pravde.

Merkel su tada ponudili čašu vode koju je odbila.

Posle pola sata Merkel je stigla u parlament i izgledala je dobro.

Skoro ista scena odigrala se dok je Merkel dočekivala ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, deset dana pre toga.

Merkel je stajala pored Zelenskog na suncu dok je vojni bend svirao himne Nemačke i Ukrajine kada je počela da se trese.

Posle intoniranja himne, delovala je bolje.

“Popila sam bar tri čaše vode, koje su mi očigledno bile potrebne, i sada mi je veoma dobro”, rekla je tada Merkel.

Merkelova je na kraju dvodnevnog samita G20 u Osaki izjavila da razume pitanja novinara o njenom zdravstvenom stanju, ali je naglasila da se oseća dobro.

“Dobro sam”, rekla je Merkel (65) na kraju dvodnevnog samita G20 u Osaki.

Dodala je da je uverena da takve reakcije “kako dođu, tako i prođu”.

Nemačka kancelarka Angela Merkel je dobro, rekao je portparol nemačke vlade. Portparol je dodao da će se razgovori sa Rineom nastaviti kako je bilo i planirano.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More