Otkriveno ko je to smuvao Adrianu Limu! Njen novi dečko je milijarder školovan u Nemačkoj i Americi! (FOTO)

Našla je utehu kraj turskog biznismena

foto:prinstcreen/Youtube
47

Nakon što je u januaru raskinula vezu sa Metinom Harom, Adrijana Lima utehu je našla kraj turskog biznismena.

Čini se da je Adrijana opčinjena Turcima jer je do nedavno bila u vezi sa turskim piscem Metinom Harom, sa kojim je raskinula ove godine.

Novi dečko Adrijane Lime, poznate manekenke i bivše supruge Marka Jarića, je turski milijarder Emir Ujar. Par je uhvaćen na Mikonosu tokom šetnje.

Inače, Emir je uspešan biznismen, poznat u svetu bogatih i slavnih. Potpredsednik je jedne multimilionerske kompanije, u svom vlasništvu ima nekoliko firmi koje se bave turizmom i naftnom industrijom, a njegova porodica poseduje lanac luksuznih hotela.

Školovao se u Nemačkoj i Americi, a strani mediji prenose da važi i za velikog zavodnika. Bogatstvo nove Adrijanine ljubavi se procenjuje na 250 miliona dolara. U Ujarovom vlasništvu je niz kompanija iz sfere turizma, nekretnina i naftne industrije. Obrazovao se u Nemačkoj i na Univerzitetu u Kaliforniji. Mediji prenose i da je često u društvu poznatih i atraktivnih žena.

Izvor Alo!
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More