Skandal u bolnici u Požarevcu: Pokojnike iznose kroz prozor (VIDEO)

Foto/Printscreen/Facebook/video
122

Javnost je zadnjih dana šokirana video snimkom iz požarevačke bolnice koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako kovčeg s telom pokojnika iznose kroz prozor.

“Ta služba koja to radi, to ništa ne funkcioniše i na kraju su nam rekli da moramo da izbacimo tetku kroz prozor”, rekao za televiziju Prva sestrić preminule Živanke,  kojem su u bolnici rekli da njeno telo više nije njihova briga.

Snimak bizarnog čina iznošenja sanduka sa pokojnicom kroz prozor napravljen pre šest dana i šerovan je na društvenim mrežama.  Na njemu se vidi kako trojica muškaraca sa prizemnog prozora iznose kovčeg i prenose ga u vozilo za pogrebne usluge. Čuje se i glas autora snimka, koji komentariše kako se poštuju pokojnici.
“Videli ste, danas je 4. jul 2019. Iznošenje mrtvaka kroz prozor. To je hvala direktoru, koji odlučuje o tome. Zadnja počast mrtvacima, kako se izbacuju. Toliko.” – rekao je muški glas.

#Pozarevac 7 juli #SerbiaZlatno doba Srbije … Bolnica … !!! #KosovoSerbia

Gepostet von Politicki-Magazin Vranje am Sonntag, 7. Juli 2019

Video je, kako saznaje portal Republika, napravio čovek koji živi u Švedskoj, a pokojnica je njegova tetka.

Novinari portala Espresso su pozvali pogrebno preduzeće, čije je ime ispisano na kombiju na snimku, i saznali su da je situacija u kapeli požarevačke bolnice u rasulu od početka ovog meseca.

“Kapela je normalno radila do 1. jula, a onda je istekao ugovor sa bolnicom, sad se ne zna ko će je preuzeti. Ne znamo kome da se obratimo, a ne vidim rešenje u skorijem periodu” – kazao je Aca Stevanović iz ovog pogrebnog preduzeća.

 

 

Izvor Republika,Espresso,N1
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More