Ukida se još jedan let sa niškog aerodroma ka Evropi

Foto: Printscreen/Youtube
436

NIŠ – Nakon što je mađarski „Wizz Air“ prestao iz Niša da leti do Malmea, sa Aerodroma “Konstantin Veliki” se ukida još jedan let – putnici od aprila sledeće godine neće moći da putuju iz Niša do Dizeldorfa.

Ovu informaciju potvrdili su u kompaniji „Ryanair“, ali ne preciziraju koji su razlozi da posle dve godine ne lete iz Niša do ovog nemačkog grada.

Ova irska avio-kompanija je prvo, pre nešto više od mesec dana, redukovala letove do Dizeldorfa odlukom da će tokom zime do ovog nemačkog grada leteti samo jednom nedeljno, iako je prvobitni plan bio da saobraćaju dva puta. Prema ranijim planovima, trebalo je da od aprila ponovo lete dva puta nedeljno, ali iz Ryanair-a za Južne vesti kažu da ove rute neće biti posle 31. marta.

U Ryanair-u nisu precizirali koji su konkretni razlozi da ovaj let obustave na leto i da li je „komercijalni problem“ nastao zbog broja putnika ili nečeg drugog. U svakom slučaju, na njihovom sajtu nije moguće kupiti kartu do Dizeldorfa za period posle 31. marta 2019. godine.

Pitanja o ukidanju leta Niš – Dizeldorf upućena su i niškom aerodromu, a odgovori se očekuju.

Izvor Infobrif/Južne vesti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More