Trudnica iz Bijeljine spasila dečaka (4) iz Srbije na bazenu u Grčkoj

Pixabay
156

Bijeljinka Dragana Lalić spasla je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati pre oluje koja je sinoć pogodila Halikidiki, javljaju čitaoci portala InfoBijeljina koji borave u ovom poznatom letovalištu u blizini Soluna.

Trudnica Dragana Lalić bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dečak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa.

Snažna oluja pogodila popularna grčka letovališta, šest osoba poginulo, 100 povređeno (FOTO)

“U jednom trenutku dečak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je videla da spasioci nisu primetili šta se događa Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dečaka”, navode čitaoci portala InfoBijeljina.

Ubrzo je stigla majka dečaka koja se u to vreme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

“Oluja je počela oko 21 sat, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stubištu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo videli ni doživeli”, navode čitaoci InfoBijeljine, prenosi Srpskainfo.

Oni takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

Konzul: Srbi lakše povređeni u nevremenu, pušteni iz bolnice

“Celo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gde smo smješteni dodatno uznemireni”, navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More