Užasna tragedija u hotelu: Stradali recepcionerka i gost iz Amerike

Foto: PixaBay
182

Završen je policijski uviđaj u hotelu “Alem” u sarajevkom naselju Vrace gde se jutros dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Kako Klix nezvanično saznaje stradala je recepcionerka hotela i gost, poreklom iz BiH, a sa mestom boravka u Americi. Njih dvoje su navodno bili u vezi.

Prema rečima portparola Tužilaštva Kantona Sarajevo Azre Bavčić naređena je obdukcija oba tela, a smrtonosne povrede su nanesene vatrenim oružjem.

Daljnjom istragom trebali bi biti utvrđeni detalje odnosno okolnosti pod kojim se dogodio krvavi čin.

Na terenu su tokom celog dana bili inspektori, dva tužioca te službenici MUP KS i Federalne uprave policije. Pored uviđaja završen je i pretres hotelskih prostorija.

Prema nezvaničnim informacijama, od izvora bliskog istrazi muškarac i žena pronađeni su mrtvi pored šanka u donjem delu hotela. Navodno je pored muškarca pronađen pištolj.

Kako nezvanično saznaje Avaz, slučaj je otkriven kada su pripadnici FUP krenuli na doručak u obližnji restoran, a na putu ih je presrela spremačica iz hotela koja im je rekla da u lobiju ima mrtvih te da se radi o ubistvu, nakon čega su pozvali pripadnike MUP Kantona Sarajevo.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More