Popularni bloger fotografisao turiste a kad je video šta su izvadili iz gepeka šokirao se (FOTO)

Foto.Pixabay.com
173

Prilikom letovanja mnoge porodice se trude da uštede nešto novca, pa se tako pored standardnih stvari u koferima i torbama, pored peškira, gardarobe i kozmetike, mogu naći sokovi, grickalice, hrana, pa i alkohol. Međutim, grupa turista koja se uputila ka Jadranu, potpuno je šokirala i ostavila bez reči sve one koji su imali prilike da ih vide na delu uživo, ali i one koji su događaj posmatrali na fotografijama koje se dele društvenim mrežama.

Popularni hrvatski bloger koji se na mrežama potpisuje kao Bloger Krule, postavio je na svoju stranicu fotografije turista koje je fotografisao tokom boravka na benzinskoj pumpi koja se nalazi na putu ka Jadranskom moru, a koje su izazvale pravu lavinu komentara. Naime, na tim slikama se vidi kako grupa turista iz svojih automobila vadi kanistere sa gorivom, nakon čega su krenuli da isto sipaju u rezervoar.

Status vam prenosimo u celosti:

“Ja sam jutros zino ko dabar na 5 kubika drva. Slušaj ovo! Pičim jutros, ama sad malopre, za Gospić i stanem na benzinskoj na autoputu, da popijem kafu. Pijem tu kafu, pušim, a ispred mene, stranci, turisti (ne bi sad iz koje su države). Otvaraju gepek na škodi (vidi se na slici), vade pola stvari iz njega, od toalet papira (to i ja svuda nosim sa sobom pa mi je to jasno), hrane, itd. itd, a i vade 4 kanistera od 10 litara. Pomislim u sebi “Gledaj al vino deru!”. Potom stvari vraćaju nazad, otvaraju prvi kanister, reko je**lo majku kud ranom zorom po vinu, kad ono, otvara ovaj vratašca na autu, ja sam mislio da sanjam! ONI TOČE U AUTO!!! Alo!? Ne, to nije vino i ne, oni nisu ostali bez goriva jer smo na je*enoj benzinskoj! Oni su jeeeee*eno gorivo poneli sa sobom jer je bilo zabijeno u dnu gepeka, svojim očima sam video! 4 kanistera izvadili! Kako su koji rastočili, tako su ga bacili u kantu za smeće, a u tome su im pomogle i žene koje su se kasnije pojavile.

Pa hleb te je**, pola države pizdi na migrante jer to su kao prikiriveni teroristi, a nama su zapravo turisti teroristi, jer ovaj da se sa nekim sudario, gljiva od ekslozije bi se videla 4 okruga dalje, plamen bi se prostro do Kušćevićeve parcele na Braču, paški jaganjci bi se ispekli bez ražnja i to na Pagu., a verujem i zapalio olimpijski plamen, je**m li ga, gde već.”

Foto:PrintScreen/YouTube

Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši, odneće ga ovi kući u kanisterima. I ne, nisu Česi – stajalo je u Krletovom postu.

Iako je zamaglio tablice, u komentarima su ljudi konstatovali da se sigurno radi o Poljacima ili Rumunima, pošto su upravo oni, prema rečima onih koji rade u ugostiteljstvu ili su imali posla sa navedenim nacijama, upravo najviše štede prilikom letovanja.

Među turistima koji vole da uštede neki dinar, nalaze se i naši, ali za sada, sem slučajeva u koijma su pravili ajvar i zimnicu u apartmanima u Grčkoj, vesti o tome da su nosili gorivo sa sobom na letovanje, na našu veliku radost nema.

Na kraju, možda je u nekim evropskim zemljama gorivo malo skuplje, ali ovakvo rizikovanje, tačnije, ugrožavanje saobraćaja i ljudskih života, može samo da upropasti nečiji odmor, a sve to za nekoliko desetina evra.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More