Zbog nevremena avion Montenegro Airlinesa umesto u Podgoricu sleteo u Beograd

Foto:youtube
378

Avion Montenegro erlajnsa, koji je u rejonu Skadarskog jezera udario grom, a koji je bio na letu od Pariza ka Podgorici, preusmeren je na aerodrom u Beogradu.

“Na jučerašnjem letu iz Pariza za Podgoricu, usled loših vremenskih uslova prilikom približavanja podgoričkom aerodromu, kapetan vazduhoplova Embraer E195 je s pravom odlučio da avion preusmeri na alternativni aerodrom u Beogradu”, rečeno je u avio-kompaniji za CdM.

Kako su naveli, takvi slučajevi nisu nepoznanica u svetu vazduhoplovstva.

“Sigurnost putnika i članova posade nije ni u jednom trenutku bila ugrožena, a avion je nakon toga bezbedno sleteo na beogradski aerodrom”, pojasnili su za CdM iz crnogorske avio-kompanije.

Putnici su kasnije vraćeni u Podgoricu drugim avionom iste kompanije.

“Nakon detaljne inspekcije i sanacije manjih strukturalnih oštećenja na avionu, a u saradnji sa inženjeringom proizvođača aviona Embraer, letelica je već jutros vraćena u redovni saobraćaj”, navedeno je u izjavi zvaničnika Montenegro erlajnsa za crnogorski portal.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More