Kao na filmu: Obalska straža presreće podmornicu u pokretu, u njoj otkrivaju 8.000 kilograma kokaina (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
137

NJUJORK – Američka obalska straža objavila je video na kome se vidi kako se jedan od njenih pripadnika baca na podmornicu koja je prevozila skoro 8.000 kilograma kokaina vrednog 232 miliona dolara.

Pripadnik američke obalske straže Kater Manro vidi se u video snimku koji je objavljen juče kako viče na neidentifikovani plovni objekat da stane dok se pomerao ka ivici presretača u istočnom Pacifiku.

Članovi posade zatim skaču na vrh skoro cele zaronjene podmornice u pokretu i otvaraju poklopac.

Na kraju jednominutnog videa, u trenutku kada se na kratko otvara poklopac, može se videti osoba unutar podmornice.

U akciji je pronađeno skoro 8.000 kilograma kokaina zajedno sa pet osumnjičenih krijumčara, rečeno je Američke obalske straže NBC njuzu.

Podmornice sa vlasititim pogonom, poznate kao “narko-podmornice”, karteli i krijumčari ponekad koriste za krijumčarenje narkotika preko granica.

Operacija se dogodila 18. juna i jedna je od 14 akcija tokom kojih je Američka obalska straža presrela plovila na obali sa Meksikom, Centralnom i Južnom Amerikom od maja do jula ove godine.

U akcijama je zaplenjeno ukupno 17.700 kilograma kokaina i skoro pola tone marihuane, vrednih 569 miliona dolara.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More