Otvorila se vrata vozila na auto-putu u Džordžiji, kad su videli šta se razletelo, odmah su svi istrčali iz kola (VIDEO)

Pixabay
137

Vrata oklopnog vozila, koje je nosilo veliku količinu novca, otvorila su se na auto-putu u Džordžiji, na oduševljenje okolnih vozača, koji su zaustavili svoje automobile i poslužili se novcem puneći svoje novčanike.

Na auto-putu kod Atlante se razleteo novac kada su se vrata vozila otvorila, a ukupno je oko 175.000 dolara završilo je drumu.

Da radovanje svežem prilivu novca ne potraje dugo potrudila se policija, koja je saopštila da u ovom slučaju pravilo „ko prvi devojci” ne važi.

Lokalni mediji preneli su poziv policijskog narednika Roberta Parsonsa da svi koji su se poslužili novcem ga i vrate.

„Poručujem onim ljudima koji ne vrate novac da imamo snimak, kao i brojeve tablica. Imamo i snimak ljudi na putu. Tražimo od vas da vratite novac. Nemojte nas terati da vas tražimo, jer ukoliko nas naterate na to, verovatno ćemo podići optužnice”, rekao je Parsons.

Izvor rts.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More