Cvijanović: Potreban jedinstven srpski politički front u RS

Foto: Vlada RS, arhiva
434

BANJALUKA  – Predsednica Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović izjavila je danas da je neophodno uspostaviti jedinstven srpski politički front i u RS i na nivou BiH kako bi se mogao raditi „dobar posao“ za taj entitet.

Ona je navela da je cilj da novu Vladu RS podrži što šira parlamentarna većina, dodavši da je razgovarala sa mandatarom za sastav nove vlade Radovanom Viškovićem o raspodeli, koja će biti poznata posle konsultacija sa koalicionim strankama i socijalnim partnerima.

„Sada smo u prilici da razgovaramo sa svima i ponudimo im da budu deo ovoga o čemu govorimo već mnogo meseci, a to je da je neophodno uspostaviti jedinstven front u Srpskoj i na nivou BiH da bi bio rađen dobar posao za Republiku“, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.

Mandatar za sastav nove Vlade RS je Radovan Višković iz SNSD-a, a najavljeno je da će nova entitetska vlada biti formirana do kraja godine.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More