Kosovo: Odazvali se bojkotu, pale srpske proizvode (VIDEO)

Foto/Tanjug/Dušan Aničić
422

KOSOVO – Neki od stanovnika Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju.

Prema njihovim rečima, ovo je došlo nakon apela za bojkot srpskih proizvoda.

„Nakon apela da bojkotujemo srpske proizvode, neki Kačaničani su odlučili da spale sve srpske proizvode. Akcija je započela i sada je u toku,“ rečeno je između ostalog u objavljivanju videa.

LAJMI I FUNDIT KAÇANIK????Pas apelit pêr ti bojkotuar produktet e serbis Disa Kaçanikas kanë vendosur ti djegin të gjitha produktet e serbis aksioni ka fillu që tani dhe po vazhdonë vazhdimisht ju lumt ???shpërndajeni sa më shumë?

Gepostet von Kaçaniku ME Rrethinë am Mittwoch, 21. November 2018

Podsetimo, nakon što je propao pokušaj Kosova da postane član Interpola, tokom dva kruga glasanja na zasedanju Generalne skupštine te međunarodne organizacije u Dubajiu, zvanična Priština podigla je carine na robu iz Srbije za 100 odsto. To je izazvalo oštre reakcije Beograda, a zbog takvog poteza Prištine održana je i hitna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost.

Na toj sednici, kako je rekao predsednik Srbije, odlučeni je da se sve službe u Srbiji stave u pripravnost.

Vučić je naveo da su viđeni kosovski ministri kako se slikaju u prodavnicama i kako se „hvale“ da nema nijednog proizvoda iz Srbije.

Izvor Kossev Infobrif.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More