Irina Šajk progovorila nakon raskida sa Bredlijem Kuperom

Foto: printscreen/INstagram
348
Upravo je izašao prvi detaljni intervju s Irinom Šajk nakon što su ona i Bredli Kuper okončali svoju četvorogodišnju vezu.

Kako je “Harper’s Bazaar” preneo, Irina je pričala s njihovom urednicom Oliviom Fleming malo pre nego što je raskid postao javna tema, pa je sad Fleming pokušala da dobije intervju kako bi se pozabavila nedavnim razvojem njihovog odnosa.

Međutim Irinina agencija je odbacila tu ideju, rekavši: “Irina do sada nije komentarisala svoj privatni život, niti će se sada kako kažete pozabaviti nedavnim događajima”.

Uprkos tome, manekneka se osvrnula na javni interes za nju i Kupera pre raskida. “Mislim da je to samo ljudska znatiželja: ako nešto ne možete imati, želite to imati. Tamo je zavesa, koju želite otvoriti. To je znatiželja.”

Takođe je razgovarala o svojim osećanjima o braku. Ona i glumac su dugo govorili kako su zajedno, ali se nikada nisu odlučili za brak. “Svi na to gledaju drugačije”, rekla je Irina. – “Verujem li u brak? Da naravno. Nisam osoba koja je protiv toga.”

Irina je u razgovoru govorila o tome kako ona vidi ulogu modela i majke. Odbacila je ideju da bilo koja žena mora da nosi određenu odeću samo zato što je rodila dete: “Reci mi jedan razlog zašto, samo zato što si majka, moraš nositi dužu suknju. Ne! Ne verujem u to. Zaista ne znam “, rekla je. “Zašto ljudi razmišljaju o toj ideji? Zašto biste morali da menjate ko ste i kako se osećate samo zato što ste postali majka? Reci mi jedan razlog! Ne verujem u to. Ne razumijem zašto?”.

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More