Priština: Mediji nude besplatnu reklamu za kosovsku robu

Priština/Foto/Wikipedia
426

PRIŠTINA – Nekoliko kosovskih medija ponudilo je besplatni reklamni prostor za kosovske proizvode, posle odluke da se uvedu takse od 100 odsto na srpsku robu.

Među njima je i kosovski portal Insajderi, koji je, uz to, pozvao na bojkot srpskih proizvoda i na podršku lokalnim proizvođačima.

“Zato nudimo besplatni prostor, kako bi se ujedinili u postizanju velikog ideala: proterivanje Srbije sa Kosova”, piše taj portal čiji glavni i odgovorni urednik Vehbi Kajtazi u autorskom tekstu kaže da treba pamtiti bar kod srpskih proizvoda 860.

“Evropa može da nas natera da skidamo taksu za srpske proizvode, ali niko ne može da nas natera da ih kupujemo”, naveo je Kajtazi.

Dnevni list “Zeri” je na naslovnoj strani, na tri jezika – engleskom, srpskom i albanskom, napisao “stop 100%” uz poruku “S ljubavlju sa ”takozvanog” Kosova”, a u tekstu objašnjava odluku kosovske vlade koja je u Beogradu ocenjena kao politička mera sa dalekosežnim posledicama.

Ballina e së enjtes (22 Nëntor 2018) e gazetës ZËRI.Kjo ballinë nuk është neutrale ndaj mallrave serbe. Është koha e…

Gepostet von Zeri am Mittwoch, 21. November 2018

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More