Danijela Dvornik evocirala uspomene: Ja sam na VENČANJE DOŠLA JUGOM, A DINO BICIKLOM! (FOTO)

Foto:PrintSkrin/Instagram
539

Umetnik koji nas je prerano napustio, Dino Dvornik, bio je omiljeni pevač devedesetih.

Skoro da nije postojala žurka na kojoj se njegove pesme nisu slušale, a od samog početka njegove muzičke karijere je bio drugačiji i poseban.

U prilog ovome ide i činjenica da su se on i njegova supruga Danijela venčali bez ikakve pompe i glamura, iako je u to vreme mogao da bira gde i kako želi da pravi svadbu, obzirom da je već bio popularan pevač.

Kako je Danijela napisala u opisu jedne fotografije na Instagramu, sećajući se tog dana, ona je na venčanja došla u Yugu 45, dok ju je Dino pratio na biciklu.

„Naletela sam kod mame na neke fotografije . Tog dana 12.08.1989 u 19.10 min smo se venčali, skromno bez ikakvog glamura u krugu najbližih .Bili smo najčudniji mladenci i verovatno jedina mlada u ljubičastoj venčanici tih dana, meseci i godina. Ja sam se odvezla u Yugu 45, a Dino je došao biciklom“-napisala je Danijela.

Zanimljivo je da je ona tog dana nosila ljubičastu venčanicu, što je neuobičajeno, a kako su izgledali, pogledajte na fotografijama.

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More