Glumci se nisu pojavili, evo ko će umesto njih izaći na scenu

FOTO: Pixabay
501

ALEKSINCA – Posle odluke da se sa repertoara festivala u Aleksincu skine predstava u kojoj nastupa Sergej Trifunović u taj grad nije došao nijedan glumac Beogradskog dramskog pozorišta. Tako će u predstavi koja otvara festival zaigrati upravnik te ustanove Slobodan Ćustić sa amaterima iz Niša, prenosi N1.

Glumca Sergeja Trifunovića više nema na aleksinačkom pozorišnom festivalu, sada više ne ni na najavnom plakatu.

Međutim, nije prelepljen samo najavni plakat za tu predstavu. Do samog otvaranja neizvesno je bilo ko će zameniti predstavu koja je trebalo da otvori festival, ali je otkazana.

To je takođe predstava BDP, i u poslednji čas saopštena je odluka da će sa svojom predstavom na scenu Slobodan Ćustić, upravnik tog pozorišta, ali ne sa glumcem Milošem Lazićem, kako je najavljeno, već sa novom zamenom.

Sa glumcem amaterskog pozorišta iz Niša Svetislavom Markovićem, Ćustić uvežbava tekst nekoliko sati pred ovu predstavu.

Organizatori, međutim, kažu da sve protiče bez problema. Mnogi koji su kupili vraćaju karte za dve zamenjene, odnosno jednu otkazanu predstavu. Njima se vraća novac, to, kažu, takođe protiče bez problema.

Podsetimo, samo dva dana pred početak festivala u Aleksincu, predstava u kojoj glumi Sergej Trifunović zamenjena je, objašnjenje organizatora je da je posredi sukob interesa i pravni razlozi.

Sa druge strane, u Aleksincu brojna tumačenja – da je Sergej Trifunović zapravo zabranjen, jer nije po meri vlasti.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More