Hrvat snimio spot o kom bruju ceo region “Ja sam bre Srbin na Jadranu” (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
473

Luka Tokić, student zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti, snimio duhoviti spot inspirisan nedavnim događajima u hrvatskom primorju, kada su konobari iz Srbije pretučeni od lokalnih huligana.

“Ja sam bre Srbin na Jadranu, na katamaranu, pravim kafu, a ne radim kavu, zato nekad dobijem i šakom u glavu”, tako glasi refren pesme koja je očito inspirisana nedavnim incidentima u Hrvatskoj, a na svom YouTube kanalu objavio ju je vloger Luka Tokić, prenosi The Serbian Times.

Pesma je satirična reakcija na događaje s Brača, gde su u junu pretučeni sezonski radnici iz Srbije. Vest je obišla medije iz čitave regije, a radnike je u znak izvinjenja primila i gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

“Uživam, ponekad se skrivam jer me lovi lokalna banda debila, onda bežim u svoje misli, bežim kući u Šumadiju, gde berem maline i pečem ljutu rakiju”, reči su pesme Luke Tokića, inače studenta zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti i Filozofskog fakulteta.

Spot za “Srbina na Jadranu” snimljen je na prepoznatljivim lokacijama Šibenika. Luka se često na svom YouTube kanalu bavi brojnim aktuelnim temama. Na vlogersku scenu pre tri se godine probio online instrukcijama iz matematike u satiričnom videu Isus je Bog – matematički dokaz”.

Izvor The Serbian Times
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More