Dramatična ispovest supruge uhapšenog Srbina: Šutirali su ga, ćerka se tresla od straha

Foto/Printscreen
403

KOSOVSKA MITROVICA -„Upali su oko pola šest jutros sa dugim cevima i mog Dragišu bukvalno izvukli iz kreveta. Bacili su ga na pod dnevne sobe i na lošem srpskom jeziku rekli da stavi ruke na leđa. Vikali su mi na albanskom šuj, šuj (ćuti) i sproveli do sobe, a Dragišu su držali na podu sa puškama uperenim ka njegovoj glavi.

Ovako sa suzama u očima za „Novosti“ priča vidno potresena Slavica Marković, supruga uhapšenog Dragiše koga su specijalci ROSU brutalno priveli pred decom.

„Vezali su ga lisicama i više puta šutnuli čizmom u glavu i telo. Počela sam da vrištim i da tražim da me puste da odem do druge sobe gde mi je najmlađa ćerka Jovana plakala i tresla se od straha. Kada sam ih upitala gde ga vode i zbog čega rekli su mi da će ga samo saslušati i vratiti za nekoliko sati“, vraća mučni film Slavica.

Slavica priča da specijalci, kojih je bilo desetak, nisu dozvolili da njen suprug ponese sa sobom mobilni telefon.
„Kada su ga izveli iz stana izašla sam na terasu, ali su odmah uperili puške u mene i uplašila sam se da ne zapucaju. Veoma smo uznemireni i ne znamo gde su Dragišu odveli“.

Slavica podseća da slučaj zbog kojeg je prvi put uhapšen njen suprug još nije završen, ali da on nije dobio bilo kakav poziv da se javi sudu.

 

Izvor Infobrif.rs Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More