Haos na aerodromu: Više od 70 Srba “zaglavljeno” u Parizu već 17 sati (VIDEO)

Foto: Ilustracija
116

Više od 70 putnika iz Srbije koji je trebalo da polete iz Pariza, ostalo je “zaglavljeno” na aerodromu Bove sinoć oko 21 sat, zbog otkazanog leta za Beograd.

Kako se navodi na “Fejsbuk” strani “Svi Srbi u Parizu”, putnici, od kojih su neki celu noć proveli na aerodromu, su umorni i iscrpljeni i uopšte nema naznaka da će let biti uskoro za Beograd.

“Na aerodrom smo došli juče oko 18 sati, a oko 21 je trebalo da poletimo. Međutim, rekli su nam da je zbog nevremena avion sleteo u Lil. Ovde se uopšte nije pojavio”, navedeno je na pomenutoj stranici.

Kako kažu, na aerodromu ima puno dece i starijih lica, a za pomoć su se obratili i ambasadi.

“Kompanija je navodno prenela ambasadi da nam je obezbeđen smeštaj, ali to nije tačno”, ogorčeno kažu putnici.

Nezvanično, jednoj ženi je i pozlilo, a na aerodromu je haos zbog čekanja.

Iz ambasade nisu mogli da potvrde za “Blic” da li su im se putnici sa aerodroma javljali, dok se na sajtu beogradskog aerodroma vidi da je let iz Pariza planiran za sinoć u 21 sat otkazan.

Na sajtu kompanije “Wizzair”, čiji je let u pitanju, uopšte nema informacija o letu, već je let označen kao nepostojeći.

Prema rečima jednog od putnika, na aerodrom su došli oko 18 sati, očekujući da će u 21 sat poleteti. Kako im je saopšteno, zbog nevremena avion je sleteo u Lil, a, dodaju, u Pariz nije ni došao.

Jedan od putnika obratio se kompaniji Viz er oko ponoći, pitajući zašto još uvek on i njegova porodica kasne. Ljutito je dodao da će zbog ovoga Francuska izgubiti na atraktivnosti.

 

Izvor Blic B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More