Popularna balkanska pevačica povukla se u jeku slave, udala se za sina političara, a evo kako danas živi (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
166

Pevačica Vesna Pisarović 2000-ih godina imala je veliku popularnost na čitavom Balkanu i brojne hitove pop muzike, međutim u jeku slave povukla se sa muzičke scene i posvetila se nešto drugačijem načinu života.

Vesnine hitove poput “Da znaš”, “Dolje na koljena” i “Sasvim sigurna” mnogi i danas pevaju, a ona se pre deset godina udala za Ozrena Pupovca, sina hrvatskog političara Milorada Pupovca, i sa njim se odselila u Berlin, te napravila pauzu u karijeri. Ipak, posle nekoliko godina odlučila je da se vrati muzici, ali drugom žanru – džezu, koji je od tinejdžerskih dana bio njena velika ljubav.

Kako je svojevremeno istakla, nikada se nije pokajala zbog te odluke. Intervjue daje retko, ali je prošle nedelje stala pred kamere crnogorske televizije “Vijesti” i otkrila da trenutno drži koncerte kako pop, tako i džez muzike kao i da je presrećna zbog toga.

“Otkrila su me deca između 19 i 23 godine, tako da su mi puni i pop koncerti i džez koncerti. Mislim da nema veće sreće za jednog muzičara”, rekla je Vesna u intervjuu za pomenutu televiziju.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More