Bukti požar kod Šibenika, vatra se proširila, ugrožene naplatne kućice na autoputu (FOTO+VIDEO)

Foto/Printscreen/Facebook/ŠibenikIN/video
106

ŠIBENIK – Na području južne Dubrave kod Šibenika danas je izbio veliki požar, a ubrzo zatim još jedan zbog čega je autoput od Skaradina do Vrpolja zatvoren u oba smera.

Požar u Dubravi

Gepostet von ŠibenikIN am Samstag, 27. Juli 2019

Iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije saopšteno je da je požar buknuo oko 13.30, a uskoro je planuo i drugi veliki požar koji se širi prema autoputu.

Foto/Printscreen/Index.hrVideo

Širi se gusti dim, a gori šuma i nisko rastinje, a oko 18.00 časova vatra se približilila kućama i došla i do naplatnih kućica, prenosi Index.hr.

Vatrogasni zapovednik zatražio je od HAC-a da se zatvori autoput, što je nešto iza 16 sati i učinjeno, objavio je Hrvatski autoklub. Autoput je prvo zatvoren u oba smera izmedu čvorova Šibenik i Vrpolje, a nešto pre 17 sati je zatvoren još veci deo autoputa, od Skradina do Vrpolja.

Požar u Južnoj Dubravi, više pročitajte ovdje>>>> https://bit.ly/2ymFbpX

Gepostet von ŠibenikIN am Samstag, 27. Juli 2019

U 19 sati autocesta je ponovno otvorena, ali su zatvorene naplatne kućice Šibenik.

Prema poslednjim informacijama požare kod Šibenika gasi više od 120 vatrogasaca, šest kanadera i tri “er traktora”. Vatra je oko 18 sati došla do naplatnih kućica, a približila se i kućama. Gašenje otežava jak jugo.

Izvor Tanjug, Šibenik.in,Index.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More