Lidl je zbog nje u Srbiji postao „Linda“, a sada je platila cenu slave

Foto/Printscreen/You Tube
507

Nepoznati lopovi ukrali su ušteđevinu Branki Pavlović iz sela Pečenjevce, poznatoj po nadimku „Linda“ koji je stekla zahvaljujući komentarima na otvaranju nemačkog hipermarketa „Lidl“ u Leskovcu.

Branka je ubeđena da su se lopovi okomili na nju baš zbog slave koju nije tražila, jer su mislili da je slučajni marketing koji je napravila „Lidlu“, dobro unovčila.

„Otišla sam sa sinom i ćerkom u Vlasotince kod brata na proslavu Svetog Aranđela. Kad smo uveče došli kući, šokirali smo se. Sve je bilo izbačeno iz regala, kuća u haosu. Ostvario mi se najveći strah, odneli su nam celu ušteđevinu koju smo s mukom sticali čitavog leta proizvodnjom i prodajom povrća. Ostavila sam tih 200.000 dinara da preživimo do proleća, a kradljivci sve odneše“, potreseno priča Branka.

Dodaje da je obavestila leskovačku policiju o provali te da je ustanovljeno da su kradljivci u kuću ušli kroz prozor kupatila.
„Popeli su se na traktor, razbili prozor na kupatilu i rasekli komarnik i ušli u kuću. Očigledno je da su znali da nismo tu i da imaju vremena da sve pretraže“, priča Branka Pavlović.

Dodaje, da je sigurno da su lopovi mislili da ima puno para, nakon što se proslavila na otvaranju marketa.

„Znam da su mnogi verovali da sam naplatila popularnost, ali ne samo što je nisam naplatila nego sam je skupo platila. Skoro me je srela jedna žena, kaže mi: „Čujem, uzela si 300.000 od „Lidla“ za onaj tvoj snimak“. Verujem da su mnogi isto mislili, pa i ti lopovi koji su mi kuću urnisali i pare odneli. A ja sam od „Lidla“ dobila torbicu sa namirnicama i to je sve, kakve crne pare. Ne dadoše ni oni, ni niko više ništa“, kaže popularna Pečenjevka za Telegraf.

Veruje i da svoje pare neće uspeti da povrati.

„Policija je obavila uviđaj, tražili su otiske, ne znam šta su našli, ali teško da će lopove naći. Pa iako ih nađu, slaba vajda, ja moje pare verovatno više neću videti“, zaključuje Branka.

Izvor Infobrif.rs Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More