Beč: Uskoro spektakl za ljubitelje muzike, koncert “Riblje Čorbe” i grupe “S.A.R.S.”

Foto/Printscreen/You Tube
102

U subotu 5. oktobra 2019. godine Bečlije očekuje sjajan koncert jednih od najvećih bendova na domaćoj sceni, grupe “Riblja Čorba” i „S.A.R.S“, piše Dijaspora.tv.

Koncert će se održati u Lugner City-ju, a posetioci će moći da uđu na koncert od 21:30h.

Cena ulaznice u predprodaji ( do 22. septembra) već od 20 €, a VIP ulaznice 50€.

Foto/Promo/Printscreen/Dijaspora.tv

Prodaja ulaznica je na informacijama u “Lunger City”-ju.

Više informacija putem brojeva telefona 0676 784 08 30 ili 0676 908 58 56

„Riblja čorba“ je nastala 1978. godine, kada je Bora Đorđević napustio „Rani mraz“ i Đorđa Balaševića, i sa prijateljima iz grupe „SOS“ osnovao jednu od najpoznatijih grupa u istoriji domaće muzike. Iste godine je nastao prvi album koji je doživeo veliki uspeh. Nije zabeleženo da je neka grupa na domaćoj YU-sceni ostvarila toliki uspeh već s prvim albumom, као što je uspela Riblja čorba sa svojim prvencem „Lutka sa naslovne strane“. Veliki hitovi ove grupe toliko su brojni i popularni da bi bilo nezahvalno izdvajati pojedine, piše Dijaspora.tv.
Grupa je i do danas ostala popularna i legendarna u svojoj vrsti muzike. Njihove pesme se gotovo svuda mogu čuti, a publiku grupe čine sve generacije.

Grupa „S.A.R.S“ posednjih godina je jedan od sastava čija popularnost neverovatno brzo raste. Pročuli su se pesmom „Buđav lebac“, a tu su bile i pesme kao što je „Perspektiva“, „Lutka“ i mnoge druge. Posle ovim pesama grupa je vrlo brzo dospela u cenatr interesovanja celog regiona.

Grupu neobičnog naziva Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) osnovali su 2006. godine u Beogradu, Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac.

Za bend S.A.R.S. poznato je kako su prava beogradska atrakcija, a svojom pojavom i kombinovanjem raznih žanrova, pune velike dvorane i izdvajaju se od ostalih bendova.

Većina njihovih pesama ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu, a gde god nastupaju izazivaju oduševljenje publike.

Izvor Dijaspora.tv
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More