Ana Šargić je poslednja misica SR Jugoslavije, a evo kako danas izgleda i čime se bavi (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
385

Poznato je da su Srpkinje po mišljenju mnogih najlepše žene na svetu. Ona koja se svojom lepotom, ali i šarmom istakla jeste nekadašnja mis SR Jugoslavije – Ana Šargić. Nekadašnja manekenka Ana Šargić bila je poslednja misica SR Jugoslavije, a ona je titulu misice ponela 2002. godine. Na svetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20.

View this post on Instagram

Summer ☀️….#summer #holiday #travel

A post shared by Ana Sargic (@sargicana) on

“Sa 19 godina sam postala poslednja Miss Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala”, rekla je ranije za jedan portal Ana.

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom sa kojim ima dve ćerke i jednog sina. Živi na relaciji Dubai- Beograd – Berlin, a na njenom zvaničnom Instagram profilu može se videti da vodi veoma aktivan društveni život.

“Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu”, rekla je ona pre nego što je rodila sina.

Ana radi u jednoj od arapskih kompaniji, a još uvek odlično izgleda. Primetno je da je zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost uticala na njenu figuru.

Ana se druži sa svetskim facama, a često ume da objavi fotografiju sa nekog druženja.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More