Jezivi zločin na balkonu! Srbin udario na Srbina! Prerezao mu vrat naočigled prestravljenih turista!

Foto: Ilustracija
239

Jedan sprski državljanin teško je povređen nakon što mu je muškarac, koji je takođe iz naše zemlje, prerezao vrat.

Napad se dogodio u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol i to na balkonu jedne zgrade, naočigled prestravljenih prolaznika.

Kako navodi portal” Olivepress”, muškarac je vezao drugog za ogradu terase i prerezao mu grlo dok su jezivu scenu posmatrali brojni prestravljeni turisti. Žrtva je imala preko očiju vezan peškir, a krv mu se slivala niz golo telo.

Na lice mesta ubrzo je došla policija koja je pokušala da smiri nasilnika, koji je pretio nožem, a onda ga bacio sa terase zajedno sa mobilnim telefonima.

Motiv zločina nije poznat. Napadač je uhapšen, nakon što što su dvojica britanskih turista koji su boravili u istom stambenom bloku policajcima dali ključeve zgrade.

Povređeni muškarac je prevezen u bolnicu.

“Lokalna policija intervenisala je juče popodne i sprečila tragediju, spasivši život srpskom državljaninu, koga je napao njegov sunarodnik. Napadač je držao okrvavljenog muškarca na balkonu, pred očima prestravljenih turista. Dok je jedan policajac pokušao da urazumi napadača, drugi je ušao u zgradu i uspeo da ga uhapsi”, navodi se u saopštenju tamošnjih zvaničnika.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More