Napadači uhapšeni, predsednik Srbije osudio napad na Borka Stefanovića

FOTO: Twitter/@LevicaSrbije
334

BEOGRAD – Predsednik Srbije osudio je večeras napad na Borka Stefanovića, lidera Pokreta Levice Srbije i poručio da Srbija nije „banana država“ i da nikoga „ne smete da prebijate“.

„Policija je efikasno reagovala i uhapsila osumnjičene. Naravno, postoje dve strane priče, ali svakako nije Borko došao tamo da bije njih, već su oni prebili njega, ali u Srbiji nikoga ne smete da prebijate“, poručio je Vučić.

MUP Srbije prethodno je saopštio da intenzivno traga za osobama koje su oko 17.30 sati u Kruševcu napale Borka Stefanovića, predsednika Levice Srbije i još trojicu mladića.

Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, Boban Jovanović i Marko Dimić, aktivisti Levice Srbije, brutalno su pretučeni uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, saopšteno je iz tog opozicionog saveza.

Zbog težih povreda glave, Borko Stefanović je prevezen u Urgentni centar, Jovanoviću su izbijena dva zuba i rasečena usna, dok je Dimić zadobio više udaraca u glavu, navodi se u saopštenju Saveza.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More