Konzulat Srbije u Čikagu traži vozača!

Ćikago/Foto/Pixabay
328

Generalni konzulat Republike Srbije u Čikagu raspisao je konkurs za prijem u radni odnos jednog radnika po ugovoru na mesto vozač/domar, prenosi Serbian Times.

Kako piše u saopštenju Konzulata, “potencijalni kandidat Generalni konzulat Republike Srbije u Čikagu raspisao je konkurs za prijem u radni odnos jednog radnika po ugovoru na mesto vozač/domar, prenosi za ovo radno mesto mora biti komunikativan, spreman za timski rad, da nije osuđivan, niti kažnjavan, da poseduje važeću američku vozačku dozvolu, te da ima regulisan boravak u SAD (zelena karta, radna dozvola, državljanstvo).

Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, veština i sposobnost za obavljanje sitnih tehničkih poslova, poznavanje grada, kao i preporuka prethodnog poslodavca ili neka druga relevantna preporuka.

Prijave sa biografijom sa naznakom „Za konkurs“ treba poslati najkasnije do 15. avgusta 2019.godine. Prijave se mogu poslati postom na adresu Generalnog konzulata ili na e-mail: info@scgchicago.org

Adresa Generalnog konzulata je: 201 E Ohio St. Suite 200, Chicago, IL 60611

Takođe se navodi da Generalni konzulat zadržava pravo da na razgovor pozove samo kandidate koji udju u uži izbor, piše Serbian Times.

Izvor Serbiantimes.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More