Porodica Šaulić se oglasila nakon što je podignuta optužnica protiv turskog državljanina

Youtube printscreen
137

Nakon što je nemačko državno tužilaštvo u Bilefeldu podiglo optužnicu protiv Turčina Alsina Leventa (35), koji je 17. februara vozeći “mazdu” gotovo 160 kilometara na čas, udario u “seat” i usmrtio legendarnog pevača i kompozitora Šabana Šaulića, oglasila se i porodica pokojnog Šaleta, udovica Gordana, ćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo.

Kako su, preko pi-ara Gorana Jovanovića poručili za “Novosti”, Šaulići imaju potpuno poverenje u pravosudni sistem Nemačke i veruju da će pravda biti zadovoljena. Očekuju maksimalnu kaznu i s pažnjom će pratiti suđenje, budući da se Levente tereti za dvostruko ubistvo u saobraćaju (Mirsad Kerić, član Šaulićevog pratećeg benda koji je preminuo dan posle teške nesreće), kao i nanošenje teških telesnih povreda trećem putniku u automobilu (Boban Stojadinović).

“I porodica Šaulić se pridružila tužbi nemačkog tužilaštva i privatno je tužila Leventa – naglašava Jovanović. – Šabana niko ne može da vrati i baš zato pravda mora biti zadovoljena, a Levante bude kažnjen maksimalnom kaznom”.

Podignuta optužnica protiv osumnjičenog za smrt Šabana Šaulića, evo šta mu se sve stavlja na teret

Izvor Novosti.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More