“Zadovoljstvo mi je i čast!” Princeza Katarina darivala srpske bolnice (FOTO)

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC
246

BEOGRAD – Princeza Katarina Karađorđević danas je dvema beogradskim bolnicama uručila donacije u opremi, čija je vrednost skoro 100.000 evra

Princeza Katarina je zvanično uručila 15 električnih kreveta Striker – donaciju humanitarne organizacije Project C.U.R.E iz Denvera, u državi Kolorado – Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu.

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr

Kako je saopšteno, ukupna vrednost donacije je 41.250 evra.

“Zadovoljstvo mi je dostaviti ovu dragocenu opremu ovoj renomiranoj bolnici koja vrši toliko mnogo medicinskih procedura koje spasavaju ljudske živote. Nadam se da će to olakšati rad uvaženih lekara i medicinskog osoblja i rehabilitaciju vaših pacijenata”, rekla je princeza Katarina.

Ona je potom posetila Kliniku za cerebrovaskularne bolesti “Sveti Sava” i isporučila 20 električnih kreveta Stiker za jedinicu intenzivne nege, ukupne vrednosti 55.000 evra.

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr

“Čast mi je što mogu da pomognem ovoj izvanrednoj ustanovi, referentnoj bolnici u Srbiji za lečenje cerebrovaskularnih bolesti”, rekla je princeza Katarina.

Profesor Milan Jovanović, direktor Klinike za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i dr Milan Savić, direktor bolnice “Sveti Sava”, i njihove kolege, srdačno su se zahvalili princezi Katarini na pomoći i podršci, navedeno je u saopštenju.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More