Snima se! Monika i Klinton uskoro u seriji “American crime story”!

Foto: PrintScreen/YouTube
166

Nadaleko poznata afera nekadašnjeg američkog predsednika, Bila Klintona i mlade stažistkinje Monike Levinski, po svemu sudeći, biće ekranizovana u okviru serijala pod nazivom “American crime story”.

Monika Levinski je, čini se, sa odobravanjem prihvatila ovaj projekat budući da se našla među producentima serije.

Nju će u seriji glumiti Bini Feldstin, dok će Sara Polson igrati Lindu Trip, koja je tajno snimala privatne telefonske razgovore u kojima je Levinski govorila o aferi sa predsednikom.

Još nije poznato ko će igrati predsednički par u seriji, koja će biti bazirana na knjizi Džefrija Tubina iz 2000. godine.

Levinski je u razgovoru za američki “Veniti Fer” priznala da se oseća pomalo zbunjeno i uplašeno zbog učešća u realizaciji serije.

“Godinama sam bila skrajnuta i nije mi bilo dozvoljeno da iznesem svoju stranu priče. Srećna sam što su danas okolnosti takve da to napokon mogu da učinim”,- rekla je nekadašnja pripravnica Bila Klintona.

Monika Levinski, koja sada ima 46 godina, uplovila je u vezu sa Klintonom kada je imala 22 godine. Tadašnji predsednik Amerike je u to vreme imao čak 49 godina.

Bil Klinton je najpre negirao vezu sa mladom stažistkinjom, da bi na kraju čitava priča rezultirala postupkom impičmenta.

Prošle godine je Monika izjavila da je Klinton dobro znao šta čini i da je zloupotrebio svoju poziciju kako bi je zaveo.

Serija će biti premijerno emitovana 27. septembra 2020. godine.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More