“Krv se ledila od prizora”: Stravični detalji nesreće na Ibarskoj magistrali, u kojoj je poginulo četvoro mladih

Foto/Printscreen/YouTube
199

Čula se strahovita eksplozija, kao da je neka bomba eksplodirala, ali odmah smo znali da se nešto strašno desilo na Ibarskoj magistrali…

Ovako pričaju žitelji Županjca, koji su među prvima stigli na lice mesta stravičnog udesa koji se dogodio noćas sat posle ponoći i u kom su život izgubile četiri mlade osobe, dok su četiri teško povređene.

“Kada smo stigli do puta prizor je bio stravičan. U automobilu, koji je sleteo s magistrale, mladi ljudi nisu davali znake života, a povređeni su iz sveg glasa zapomagali, dozivali pomoć… Krv se ledila koliko je sve bilo stravično i tragično”, pričaju meštani.

Kako je “Blic” saznao na licu mesta vozač “dačije”, taksista, uključivao se sa sporednog puta iz Bogovađe na Ibarsku magistralu, u pravcu Beograda, odnosno Lazarevca. U tom trenutku, BMW, koji se kretao iz pravca Čačka, odnosno Ljiga, svom silinom je udario “dačiju” od pozadi, gurao je više od 70 metara, a onda je sletela sa puta niz bankinu, u livadu, piše Blic.

“Odmah su stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci”, kažu očevici i dodaju:

“Vatrogasci su za samo nekoliko minuta isekli lim kako bi lekari hitne pomoći mogli da priđu unesrećenima u “dačiji”, koja je bila toliko smrskana, da na prvi pogled nije moglo da se prepozna koji je automobil u pitanju. Za neke, na žalost, nije bilo pomoći, već su bili mrtvi…”

Ekipa lajkovačke hitne pomoći, saznajemo, jednog povređenog prebacila je u Opštu bolnicu u Valjevo, ali je zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja odmah upućen u Beograd.

Vatrogasci iz Lazarevca morali su, pričaju žitelji Županjca, da seku lim i BMW-a kako bi izvukli povređene.

“Ceo život smo pored Ibarske magistrale, svakakve nesreće su se dešavale, ali nešto ovako stravično nikada do sada nismo videli. Tela su bila unakažena, na livadi u koju su vozila sletela, svuda su bili krv, delovi limarije, plastike, polomljene stvari iz automobila…”, pričaju meštani sela Županjac.

Vozač BMW-a, dvadesetsedmogodišnji N. M. uhapšen je i priveden zbog sumnje da je izazvao stravičnu saobraćajanu nesreću.

Stravična nesreća na Ibarskoj: Četvoro mladih poginulo, a četvoro životno ugroženo!

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More