“Otkačena” mapa Evrope! Nemac otkrio na šta ga podsećaju evropske zemlje! Evo kako je Srbija prošla! (FOTO, VIDEO)

265

Nemački Jutjuber Zackabier je iskoristio svoju maštu i na jedan kreativan način predstavio evropske zemlje. Svaka zemlja ga je podsetila na nešto neobično i on je to podelio na svom YouTube kanalu.

“Možemo da vidimo različite slike u oblacima, ali isto važi i za zemlje i njihove granice. Na šta vama liče evropske zemlje? Evo kako ih ja zamišljam”, napisao je jutjuber uz ovaj video.

Gledajući video slatko ćete se nasmejati ali i iznenaditi kad vidite pojedine države u umu ovog kreativca.

Italija nas sve podseća na čizmu u moru, Hrvatsku je video u obliku zmaja, Albanija ima oblik kondoma, Rusija je predstavljena kao ružičasta guzica praseta, Slovenija u obliku kokoške, dok je Nemačku video kao usamljenog patuljka egzibicionistu!

 

Foto: PrintScreen/YouTube/Hrvatska
Foto: PrintScreen/YouTube BIH

Naravno da nas najviše interesuje naša Srbija! Nju je predstavio bez Kosova a video ju je u obliku “malog zabavnog dinosaurusa” sa bodljama na leđima, oštrim zubima i noktima i dobrodušnim licem!

Foto: PrintScreen/YouTube

Rezultat je prilično neobična i kreativna mapa Evrope a detaljnije o tome kako je video druge zemlje možete pogledati u videu ispod:

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More