“Izgledom uliva strah u kosti!” Helikopteri nadleću iznad Jabukovca! Za osumnjičenim se intenzivno traga!

Foto: Ilustracija
274

Policija je danas zatekla telo Raje Kazimirovića (72) na traktoru, njegove majke Dragice (93) u dvorištu, a nešto dalje od nje i tela Rajine sestre Ljubinke i još jedne žene.

Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina dana su oko 14 časova pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga.

Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla telo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i izvesne Dragane, za koju se sumnja da je ćerka Kazimirove sestre Ljubinke.

Užasna tragedija u selu Jabukovac! U dvorištu porodične kuće pronađena četiri tela!

U Jabukovcu je trenutno opsadno stanje i helikopteri konstantno nadleću ovo selo kod Negotina.

Kako piše “Kurir” pozivajući se na svoje izvore, policija traga za kriminalcem iz Brze Palanke koji je nedavno izašao iz zatvora u kojem je služio višegodišnju kaznu.

Prema rečima meštana, u poslednje vreme su ga viđali u ovom selu, a navodno su ga se prilično i plašili jer je bio osuđivan za sve i svašta, a i samim izgledom uliva strah u kosti.

U selu Jabukovac trenutno se nalaze specijalci iz Beograda koji rade na rasvetljavanju ovog strašnog zločina.

U toku je potraga i za još jednim osumnjičenim, čiji identitet, za sada, nije poznat.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More