Jeleni Tomašević se odmor pretvorio u noćnu moru! (FOTO)

Foto:PrintScreen/YouTube
471

BEOGRAD – Jelena Tomašević je iskoristila da sa prijateljima i saradnicima otputuje na egzotični Zanzibar i tamo napuni baterije. Međutim, uživanje na ovom koralnom ostrvu na kraju se pretvorilo u noćnu moru jer su Jeleni bila ukradena dokumenta.

Ovaj podatak je obelodanila umetnička direktorka festivala zabavnih pesama koji se održao u Prilepu, na jugu Makedonije.

Jelena Tomašević je trebala da nastupi, ali nije uspela da stigne u Prilep. Razlog njenog odustva je objasnila direktorka ove muzičke manifestacije.

„Jelena je bila najavljena kao gost, ali na žalost nije mogla da dođe. Informisani smo da je Tomaševićeva bila u Zanzibaru, gde je doživela neprijatnost, koja je sprečila njen dolazak. Naime, bila su joj ukradena dokumenta, pa radi toga nije bila u mogućnosti da putuje u Prilep dok ne dobije nove putne isprave. Ipak, ona je obećala da će se pojaviti na nekom od sledećih događaja“, kaže Elena za „Kurir“.

View this post on Instagram

? #photoby Biljana Čigoja @bcigoja ??

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More