Holivud konačno Srbe predstavlja kao dobre momke! A glavni “krivac” srpski zet! (FOTO)

Foto: PixaBay
242

Američki kanal CBS trenutno je u Srbiji, gde već nekoliko dana snima treću sezonu serije “SEAL Team”

Radnja nastavka se, kako saznajemo, i dešava u Beogradu, a Srbi će konačno biti prikazani kao dobri momci koji žele da pomognu kolegama da spreče novi svetski rat, prenosi The Serbian Times.

Ovako izgleda snimanje popularne serije “SEAL team” u Beogradu, sa filmskom zvezdom u glavnoj ulozi (FOTO)

“SEAL Team”je vojna dramska serija koja prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice dok vežbaju, planiraju i sprovode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih njihova domovina šalje. Zapažene uloge će imati i srpski glumci, ali produkcija trenutno krije njihova imena.

View this post on Instagram

Thursday ride to work. #Serbia

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on

Džejmi Mekšejn i Rubi Dobrev su velika pojačanja. Dobrev će igrati Filipa, jakog i sposobnog agenta srpskog ogranka tajne organizacije. Nakon što je preživeo višestruke užasne ratove u svojoj domovini, on je čovek umoran od svega i posvećen tome da ponovo spreči novi rat. Glavni junaci dolaze u Srbiju, deo je zapleta koji je dosad objavljen.

View this post on Instagram

Serbian concrete

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on

Zvezda serije Dejvid Borijanaz oduševljen je gradom i stalno objavljuje snimke sa snimanja. Čuveni “Sili But” boraviće u Beogradu još desetak dana. Dejvid je snimao u Luci Beograd, a slobodno vreme provodi u vožnji centrom prestonice. S njim su scene snimali Maks Tiriot i njegova koleginica Džesika Pare, koja se proslavila igrajući u seriji “Ljudi s Menhetna” (Mad Man).

Poznati holivudski glumac odseo u Beogradu! Snima se novi projekat! (FOTO)

Za dobru sliku Srbije na filmu krivac je, kako saznajemo, engleski reditelj i producent Džonatan Ingliš,koji se pre nekoliko godina oženio kostimografkinjom Ivanom Vasić.

Srpski zet je u Srbiji još 2012. radio dugo očekivani nastavak akcionog srednjovekovnog spektakla“Templar: Krv za krv” (Ironclad 2). Glavnu ulogu u filmu igrao je Endi Bekvit, zvezda “Pirata s Kariba” i “Sneča”.

Izvor The Serbian Times
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More