Pavićević: Uz trunku obraza Mandić da podnese ostavku na sve političke funkcije!

Foto: PrintScreen/YouTube
134

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je da je svim građanima Crne Gore nakon objave faksimila poruka lidera DF-a sada jasno da budvansku vlast direktno ruši lider DF-a Andrija Mandić.

“Danas smo mogli da pročitamo prepisku na osnovu koje je svakome jasno da je Andrija Mandić taj koji piše prljava pisma o političarima iz drugih stranaka i podmeće ih funkcionerima svoje stranke. Mandić je taj čiji je interes da se sruši budvanska vlast i Crnogorska neće dozvoliti da gospodin Mandić taj cilj i ostvari”, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da će predložiti budvanskom odboru Crnogorske da zamrzne inicijativu za izlazak iz budvanske vlasti dok se ne utvrdi da li će časni funkcioneri DF-a iz Budve, poput gospodina Vujovića, uspeti da spreče lidere svoje stranke iz Podgorice da sruše vlast u Budvi.

“Zamoliću svoje prijatelje i kolege iz našeg budvanskog odbora da zamrznu privremeno inicijativu za izlazak Crnogorske iz budvanske koalicije kako bismo sprečili Andriju Mandića da radi svojih interesa koji se tiču saradnje sa DPS-om u Podgorici sruši vlast Budvi. Sada je jasno da Mandić, a za njim i Knežević i Medojević ruše opoziciono jedinstvo i tako jedino pomažu DPS-u. Ovo je trajna kompromitacija za gospodina Mandića i uz trunku obraza momentalno bi trebalo da podnese ostavku na sve političke funkcije koje vrši”, zaključio je Pavićević.

Podsetimo, Vijesti su jutros objavile faksimile SMS poruka, koje su prethodile saopštenjima, čiji je inicijator navodno Mandić, a koje je Demokratski front objavio tokom medijske polemike sa Demokratama i Crnogorskom.

Izvor Portal Analitika
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More