Dirnuće vas u srce: Štene se zaglavilo ispod poda kafića, o onome što se potom dogodilo priča Kraljevo (VIDEO)

youtube printscreene light2tube
97

Tek izleglo štene koje je nekako uspelo u toku noći iz legla da otpuzi ispod poda jedne bašte kafića u Kraljevu, spasila je mama kuja, jer nije imala vremena da čeka pomoć ljudi. Zbog nepristupačnosti poda, jedina šansa je bila da se kopa ispod njega. Ali, majka nije čekala da stignu lopate, već je sama krenula u kopanje.

Kuja koja je locirala poziciju svog šteneta nije mogla nikako da dođe do njega. A onda je počela da doziva ljude koji rade u kafiću i okolnim radnjama da joj pomognu i krenu u akciju spasavanja. Međutim, zbog nepristupačnosti i veličine poda bašte kafea, nije bilo lako uočiti štene.

Međutim, koliko je pas bio spreman da sarađuje pokazuje i činjenica da je počela da pokazuje šapom tačno mesto gde se nalazi štenac.

“Imao sam samo nekakav štap. Prokopao sam njime taj deo ispod poda. Zavukao prste i napipao ga. Ali, onda sam shvatio da mi treba lopata da bi ga izvukao. Dok sam razmišljao kako da je nabavim, Dona nije čekala. Stigla je i počela da kopa šapama. I onda sve jače i jače… Na kraju je stigla do njega i izvukla ga zubima. Kakav čin. Nemam reči”, kaže konobar iz ovog kafea.

Nisu izostale ni suze radosnice radnica iz okolnih radnji. Jer svima je bilo stalo da se štene spase.

“Ma, napustila sam radnju. Morala sam da dođem kako bi pomogla da se spase psić. Toliko me dirnulo sve, a pogotovo kad sam videla da je Dona došala do njega, izvukla ga i vratila u kutiju kod ostalih štenaca. Kako ga je lizala da ga opere. Krenule su mi suze”, ispričala je Nataša za “Blic”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More