Vozači u šoku: Avion sleteo na auto-put Zagreb-Rijeka (FOTO)

Foto:PixaBay
128

Na autoputu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa “cessna 150 M” sleteo je nasred vozne trake. Čitaoci koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu snimili su prinudno sletanje. Svi su ostali u šoku.

– Počeo je kružiti po nebu iznad nas, spustio se vrlo nisko, ali i dalje smo mislili da je to normalno, onda smo shvatili, pa on će tu stvarno da sleti! Malo je vijugao po sredini puta dok se krilom nije zabio u desnu ogradu i ostao u zaustavnoj traci, iz aviona su izašli žena i muškarac prestravljeni – rekao je čitalac koji je snimio video.

Iz Hrvatskog autokluba su o incidentu koji je, prema prvim informacijama, prošao bez povređenih, izvestili kao o ‘saobraćajnoj nesreći između tunela Javorova kosa i čvora Ravna Gora u smeru Rijeke, zbog čega se vozi jednim prometnom trakom.

Vatrogasci DVD-a Vrbovsko potvrdili su za Jutarnji da su intervenisali na mestu događaja, ali napominju da su daljnje postupanje preuzeli vatrogasci Autoceste Zagreb-Rijeka koji su izašli na teren.

Niko nije povređen u incidentu, napominje hrvatski portal 24.sata dodajući da su se u avionu, koji je prisilno sleteo, nalazili učenica i nastavnik T.G, kojeg opisuje kao iskusnog dugogodišnjeg pilota.

Portal navodi da je avionu u vazduhu otkazao motor.

Izvor Tanjug, Blic/jutarnjilist, 24sata.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More