Tata – amsterdamski sveštenik i sin – najpoznatiji srpski jutjuber sa zajedničkog putovanja na Kosovo (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube
509

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve Nenad Ilić je paroh u Amsterdamu, a njegov sin Bogdan Ilić je najpoznatiji srpski jutjuber.

Ovog leta njih dvojica su posetili mnoge manastire na Kosovu i Metohiji, ali i srpske enklave gde je Bogdan Ilić, alijas Baka Prase, sa velikim odeševljenjem dočekan od strane  omladine.

Sveštenik Nenad Ilić je odnedavno pokrenuo crkveni jutjub kanal  Parohija Amsterdam, putem koga danas širi pravoslavlje u zemlji i svetu.

Zahvaljujući radnom stažu režisera i radu na Fakultetu dramskih umetnosti ali i dvadesetogodišnjem stažu roditelja svoj posao odlično obavlja, a uticaj mreža i Jutjuba vidi kao dobar način da se reč i delo zabeleže i podele sa narodom.

Мала Косовско-метохијска турнеја. Дан први, Грачаница.

Gepostet von Ненад Илић am Donnerstag, 25. Juli 2019

U najnovijoj epizodi “Otac Nenad sa sinom Bogdanom (“Baka Prase”) na Kosovu i Metohiji” predstavljena je njihova poseta južnoj srpskoj pokrajini sa zanimljivim detaljima putovanja koji će se svakako dopasti mnogoborjnim Bogdanovim pratiocima na društvenim mrežama a i parohijanima sveštenika Nenada.

У ноћном миру шумадијског села сабирам утиске са кратке посете Грачаници, Високим Дечанима, Пећкој Патријаршији, Великој…

Gepostet von Ненад Илић am Samstag, 27. Juli 2019

“Dragoceno jezgro našeg letnjeg odmora. Bogdanov vlog se još se čeka”, poručio je sveštenik Ilić.

Pogledajte video i uživajte u gostoprimstvu srpskih monaha u svetinjama Kosova i Metohije.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More